BRUKS

Mästarklass

1/9 2019
Nybörjare, Fortsättning

Stort tack till Go-Nature.se som sponsrar våra tävlingar i Maj.
Stort tack till Aptus som sponsrar våra tävlingar i Maj.

LYDNAD

26/5 2019
Lydnad start klass och klass 1

16/6 2019
Lydnad start klass och klass 1, Hallaberg hundklubb

31/8 2019
Lydnad alla klasser

Nosework

30/5 2019
Plats: Bokbackens alpackagård
Läs mer här!

Stort tack till Ann Skoglund som sponsrar våra tävlingar i Maj!

Stort tack till Luspudel som sponsrar våra tävlingar i Maj Stort tack till Luspudel som sponsrar våra tävlingar i Maj

Anmälan, resultat, PM mm finns på SBK Tävlings sida.
Klicka på loggan ovan för att komma till SBK Tävling.

Stort tack till Engelsons som sponsrar våra tävlingar i Maj Stort tack till Engelsons som sponsrar våra tävlingar i Maj
Stort tack till dogz som sponsrar våra tävlingar i Maj Stort tack till dogz som sponsrar våra tävlingar i Maj
Stort tack till Aktiv Hund som sponsrar våra tävlingar i Maj Stort tack till Aktiv Hund som sponsrar våra tävlingar i Maj

Ekipagebeskrivning & Tävlingsstege

Alla som vill ha en ekipagebeskrivning med bild uppsatt i klubbstugan kan lämna in ett foto på hunden och dig, med namn, stamtavlenamn och hundens födelsedata i Jessica Johanssons fack inne på kontoret på brukshundklubben.

För att få vara med och tävla om fina priser i tävlingsstegarna (agility, lydnad, bruks o rallylydnad) måste man representera sin klubb genom en ekipagebeskrivning.
För att få vara med och tävla om årets priser måste den sitta uppe och resultaten inlämnade innan 31 december varje år.