Välkommen som medlem
Du som har ett hundintresse, äger en hund, renrasig eller blandras eller kanske ingen hund alls, är välkommen som medlem i Oskarströms Brukshundsklubb. Vi är en av landets största brukshundklubbar.

Hur blir jag medlem?
Medlem blir du enklast genom att betala in medlemsavgiften 630 kronor på BG 5170-9251. Familjemedlem betalar endast 100 kronor. Delbetalande medlem betalar 230 kronor (om du är helbetalande i annan brukshundklubb eller rasklubb). Medlemsskapet gäller löpande 12 månader framåt. Ange namn, adress, telefonnummer, personnummer alla 10 siffror på inbetalningsblanketten.

Som medlem får jag tillgång till:
• klubbens träningsplaner (varav en helt inhägnad) året runt, då inga större evenemang pågår
• klubbstugan för fika och samkväm
• brett utbud av kurser (avgiftsbelagda) som anordnas av klubben.
• klubbens kunniga instruktörer och erfarna hundägare, för råd och hjälp i hundfrågor
• medlemsmöten
• tidningen Brukshunden hemsänd i brevlådan  6 ggr/år

För mer information om medlemskap och förmåner se här !

När ni betalar in som ny medlem, vänligen fyll i nedan information och skicka in så vi har all information för att registrera ert medlemskap.